Fizika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzabó András 4000 Ft / 60 perc

Szabó András

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: 06704338125

Oktatási tapasztalat: 4 év

Végzettség: okleveles fizikus

Foglalkozás: kutató

Bemutatkozás

Kérlek Titeket, hogy tekintsétek meg a weblapomat:

www.matek-fizika-programozas-konnyeden.hu

címen!

Okleveles fizikusként vállalok oktatást matekból fizikából rendkívül jó magyarázó képességgel.

Gyengébb képességűeknek is nagy hatékonysággal tudok segíteni.

C++ programozást is vállalok, kezdő és középszinten.
Labor jegyzőkönyv írásban is segíthetek.
Orvosoknak biofizika...!

Oktatás helyszíne

Otthon 6. kerület, Csengery utca

Egyéb

Online oktatást vállal.

Oktatott felsőfokú témakörök: Áramlástan, Atom-, és molekula fizika, Biológiai fizika, Biofizika, Csillagászat, Elektrodinamika, Elektronika, Elméleti Mechanika, Kísérleti fizika, Kondenzált anyagok fizikája, Kondenzált anyagok fizikája - Felületfizika, Kondenzált anyagok fizikája - Szilárdtestfizika, Kvantumelektrodinamika, Kvantummechanika, Kvantumszíndinamika, Lézerfizika, Magfizika, Optika, Plazmafizika, Relativisztikus kvantumelmélet, Relativitáselmélet, Részecskefizika, Statisztikus fizika, Termodinamika
Oktatott középiskolai témakörök: Csillagászat, Elektromágnességtan, Hőtan, Mechanika, Mechanika - Dinamika, Mechanika - Folyadékok és gázok mechanikája, Mechanika - Hullámmozgás és hangtan, Mechanika - Kinematika, Mechanika - Rugalmasságtan, Optika, Relativitáselmélet

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@fizikatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Szoradi Judit értékelése

Értékelés időpontja: 2017 november 22
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Emelt szintu fizika eretsegit csinaltam es olyan tanart kerestem aki jol magyaraz es be tudom illeszteni a szoros idobeosztasomba. Andras szuperul elmagyarazott mindent, turelmes volt meg akkor is amikor negyedszerre sem ertettem, es mindig mashonnan kozelitette meg a problemat. Az orai rugalmasak, pontosak es sosem unalmasak. Osszessegeben nagy szerencsem volt hogy hozza jartam, az eretsegi jegyem is bizonyitek erre.

Csépány Viktória értékelése

Értékelés időpontja: 2017 január 4
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Hosszú távra kerestem szaktanárt, aki felkészít az érettségire és a felsőfokú tanulmányaim során a vizsgákra. András türelmesen, logikusan és nagyon szemléletesen magyaráz. A szak elvégzéséből és a több év tanításból szerzett tapasztalat miatt tudja, hogy mit várnak el az érettségin és a vizsgákon és azt is, hogy hogyan adja át. Mivel munka mellett kevés időm van tanulni és matekból is vannak hiányosságaim, olyan tanárra volt szükségem, akivel gyorsan lehet mindkét tárgyból haladni.