Fizika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Fizikatanár értékelési útmutató

Értékelésed elküldése egyben azt is jelenti, hogy beleegyezel abba, hogy értékelésed tartalmazza nevedet is, e-mail címedet azonban nem tartalmazza.

Akkor van lehetőséged értékelni egy fizikatanárt, ha már voltál nála legalább egy különórán. Az értékelési űrlap minden részét töltsd ki, az e-mail címnél pedig olyan címet adj meg, melyben megtalálható vezetékneved, vagy annak valamely része, mert csak ilyet tudunk elfogadni. Az arra kiküldött linkkel tudod megerősíteni az értékelést, melyet ezután ellenőrzünk. Ha megfelel a feltételeknek, akkor kirakjuk az oldalra a tanár adatai alá. Annak érdekében, hogy csak megbízható információk kerüljenek ki, lehet, hogy előtte felvesszük veled a kapcsolatot, és további részleteket kérünk. A fizikatanarok.hu jogában áll, hogy indoklás nélkül megtagadja egy értékelés megjelentetését.Megjelenéskor értesítünk téged is és az oktatót is, aki válaszolhat az értékelésre. Ez utóbbiról ugyancsak küldünk neked értesítést.

Az űrlap jobb oldalán találod azt a négy tulajdonságot, melyeket a megfelelő számú csillagra klikkelve pontozhatsz 1-től 5-ig. 5 a legjobb, 1 a legrosszabb minősítés.

A szöveges értékelésnél kérjük, hogy minél részletesebben értékeld a tanárt, de csak azokat az információkat oszd meg, melyek segíthetnek másoknak annak eldöntésében, hogy megfelelhet-e nekik az oktató. Amennyiben negatív az értékelésed, akkor se személyeskedj és ne az érzelmeid vezessenek, hanem próbálj objektíven, a tényekre szorítkozva, elfogulatlanul fogalmazni.

Semmiképpen ne használj csúnya szavakat és ne írj olyan dolgokról, melyek nincsenek összefüggésben a tanítással, mint például a tanár személyes adatai, vallási, etnikai, szexuális hovatartozása, mentális, vagy fizikai képességei.