Fizika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Hirdetnék

Miért hirdess a fizikatanárok.hu-n?

A fizikatanárok.hu fizika korrepetálást vállaló magántanároknak és fizikát tanuló diákoknak teszi lehetővé, hogy megtalálják egymást. Ha fizikát oktatsz, ezért érdemes igénybe venned szolgáltatásunkat:

- Oldalunk az egyetlen magyar nyelvű site, amelyik fizika tanár közvetítéssel foglalkozik. Egyre több helyen megtalálsz minket a neten, ahol egy diák fizika tanárt kereshet. Internetes keresőkben, szakmai oldalakon, linkgyűjteményekben jelenünk meg, így juttatjuk el a nálunk hirdető tanárok hírét azoknak, akiknek segítségre van szükségük.

- Mivel csak fizika tanárokat közvetítünk, ezért hirdetésedet a tantárgy igényeinek megfelelően szerkesztheted meg, például beállíthatod mindazokat a fizika témaköröket, melyeket oktatsz.

- A regisztrációs űrlapot úgy szerkesztettük meg, hogy ha minden rovatot kitöltesz, akkor olyan hirdetésed lesz, ami megválaszolja a fizika tanárt keresők legfontosabb kérdéseit. Ezért akik jelentkeznek nálad, azok valószínűleg már komolyan érdeklődnek a szolgáltatásod iránt.

-Szeretnénk, ha a jó tanárok még több tanítványhoz jutnának, ezt segíti oldalunkon az értékelési rendszer. Ha egy diák órát vett tőled, értékelést írhat, ha tehát jól tanítasz, több órád lehet.

- Regisztrációdat követően azonnal elkészül Személyes oldalad, ahol hirdetésedet bármikor te magad kezelheted. Megváltoztathatod azt, előfizethetsz szolgáltatásainkra, de akár szüneteltetheted is hirdetésedet (ez azonban nem változtatja meg a lejárati dátumot). Ha valaki értékeli munkádat, itt válaszolhatsz az értékelésre, de tölthetsz fel fizikával kapcsolatos oktatási anyagokat is.

- Az oldal könnyen kezelhető a diákok számára, több szempont szerint szűrhetik a hirdetéseket, az adatlapok áttekinthetőek, és minden fontos információt tartalmaznak, így gyorsan megtalálhatják a számukra ideális tanárt. Emiatt is vagyunk népszerűek a fizika korrepetálást keresők körében.

-Ha problémád van, bármikor kereshetsz minket, munkanapokon kérdésedre legkésőbb 24 órán belül reagálunk.

Tájékoztató a fizikatanárok.hu oldal működéséről

A fizikatanarok.hu fizika korrepetálással foglalkozó magántanárok hirdetéseinek megjelenítésével foglalkozik. A hirdetések egy listában jelennek meg, a listát egy szűrő segítségével az igényeknek megfelelő többféle szempont szerint szűkíteni lehet.

Két típusú hirdetést jelentethetsz meg oldalunkon, a normál, illetve a kiemelt hirdetést. Az előfizetési díj a normál hirdetést foglalja magában, amennyiben kiemelt hirdetést szeretnél, azt külön kiemelési díjért kezdeményezheted. Az oldalon 2 hirdetésben maximáltuk a kiemelt hirdetések számát, ezek jelennek meg legfelül az oldalon, így a legtöbben ezeket látják. Kiemelt hirdetésed annak lejártakor átkerül az ezalatti normál hirdetési rész legelső helyére, ha regisztrációd során kérted hirdetésed kiemelését, ha pedig később kérvényezted, akkor vissza abba a normál pozícióba, ahol kiemelés előtt volt.

A normál hirdetések a kiemeltek után következnek. Ha nem kértél kiemelést, ennek a listának az első helyére kerül a te hirdetésed is. Az utánad hirdetést feladóké is majd az első helyre kerül, így adatlapod idővel hátrébb sorolódik. A feljebb található adatlapok látogatottsága nagyobb, ezért érdemes lehet olykor kérned előrehelyezésedet a listában.

Miután regisztráltál, e-mailben részletesen tájékoztatunk a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókról. Szolgáltatásaink költségeit bankszámlánkra történő utalással, bankkártya használatával, vagy személyes befizetéssel rendezheted. Az összeg számlánkra kerülését követően a szolgáltatásokat 24 órán belül élesítjük.

Ha hirdetésedben szeretnél valamit megváltoztatni, azt regisztrációd után bármikor megteheted Személyes oldaladon, ahol emelett megrendelheted szolgáltatásainkat is. Ha később meghosszabbítod hirdetésedet, akkor a normál lista elejére kerül, az előfizetés tehát egy előrehelyezést is tartalmaz.

A nálad tanuló diákoknak lehetőségük van értékelni munkádat. Ehhez meg kell adniuk nevüket és e-mail címüket. Kérd meg tanítványaidat, hogy írjanak rólad értékelést, az elégedett diáknál nincs jobb reklám.

A fizikatanárok.hu a Tanárok oldalcsoport része, amelynek összesen 12 tagja van. Mindegyik oldal egy-egy tantárggyal foglalkozik. Ha nem csak fizikát tanítasz, hanem az alábbi tárgyak valamelyikét is, akkor előfízetéseddel ezekre az oldalakra is rakhatsz fel hirdetést:


Tudomány oldalakNyelvi oldalak

matektanarok.hu

angoltanarok.com

fizikatanarok.hu

nemettanarok.hu

kemiatanarok.hu

franciatanarok.hu

tortenelemtanarok.hu

olasztanarok.hu

irodalomtanarok.hu

spanyoltanarok.hu

biologiatanarok.hu

 

informatikatanarok.hu

 

A fizikatanárok.hu-n érvényes e-mail címeddel és jelszavaddal beléphetsz az adott oldalra, ahol a Hirdetés szerkesztése menüpontban elkészítheted a tantárgyhoz tartozó hirdetést, melynek lejárati ideje megegyezik másik hirdetéseddel. Adatlapjaidon ekkortól megjelenik az öszes tanított tantárgyadhoz tartozó hirdetés linkje. Később minden hirdetésedet együtt tudod meghosszabbítani, amit bármelyik odalra belépve kezdeményezhetsz. Bár a hirdetések hosszabbítása együtt történik, a kiemelésüket és előrehelyezésüket tantárgyanként külön-külön kell intézni és fizetni.

 

 Szolgáltatások

Hirdetés megjelenítése
Hirdetés megjelenítése 1 hónap időtartamra   2390 Ft
Hirdetés megjelenítése 2 hónap időtartamra   4290 Ft
Hirdetés megjelenítése 3 hónap időtartamra   5990 Ft
Hirdetés megjelenítése 6 hónap időtartamra   9590 Ft
Hirdetés megjelenítése 1 év időtartamra 14990 Ft
Kiemelés
Hirdetés kiemelése az első 2 hirdetés közé 1 hétre   1890 Ft
Hirdetés kiemelése az első 2 hirdetés közé 2 hétre   3090 Ft
Hirdetés kiemelése az első 2 hirdetés közé 3 hétre   4090 Ft
Hirdetés kiemelése az első 2 hirdetés közé 1 hónapra   4990 Ft
Feladást követően hirdetésedet bármikor előrehelyezheted
Hirdetés előrehelyezése   1690 Ft

Ha hirdetésed kiemelését is kéred a regisztrációs űrlapon, akkor az a normál hirdetési lista felett, az oldal tetején jelenik majd meg a kiemelt hirdetéseknek fenntartott helyen. A kiemelt hirdetések megjelenési sorrendjét a rendszer minden látogatáskor sorsolja, így minden kiemelt hirdetés körülbelül ugyanannyiszor kerül legfelülre.

Ha nem kérsz kiemelési szolgáltatást, akkor hirdetésed a normál lista első helyén kerül megjelenítésre, közvetlenül a kiemeltek alatt.

Érdemes figyelemmel kísérned hirdetésed pozíciójának alakulását, és később, ha az elékerült új hirdetések miatt úgy gondolod, hogy szeretnél újra a lista elejére kerülni, akkor azt bármikor kérvényezheted.

Hirdetésed lejárata előtt, vagy akár után is akármikor kérheted annak hosszabbítását. Fontos, hogy hosszabbításkor automatikusan újra a normál lista elejére kerülsz, ez benne van a szolgáltatás díjában.

Szolgáltatásaink árának rendezésére bankszámlánkra való utalással, bankkártyával, vagy személyes befizetéssel van mód.

Regisztráció

Az adatlap kitöltése előtt olvassa el a Hirdetési feltételeket és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.

Az így jelölt mezők kitöltése kötelező

Az így jelölt mezők nem jelennek meg hirdetésében. A többi mező - amennyiben kitölti őket - igen.

Személyes adatok

Fotó feltöltése

Kép feltöltését nagyon ajánljuk, a képes hirdetésekre jóval többen jelentkeznek. A képfájl mérete nem haladhatja meg a 2 Mbyte-ot.

Feltölthető formátumok: .jpg, .bmp, .gif

Oktatás helye


Maximum 5 cím adható meg!
Maximum 10 cím adható meg!

Maximum 10 cím adható meg!


Oktatási adatok


Óradíj 1 főnek:Ft/ perc
Óradíj 2 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 3 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 4 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 5 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 6 főtől :Ft/ perc/fő

Hirdetés szövege

Előfizetés fajtája

Hirdetés megjelenítése


Kiemelés


Fizetési mód

Számlázási adatok

A hatályos adótörvények szerint szolgáltatásunk igénybevevőjének kötelező számlát küldenünk. Ezért kérjük, hogy adja meg azt a címet, amire szeretné, hogy a számlát kiállítsuk. A számlát e-mailben küldjük, a számlázási címre azért van szükség, mert a vevő címe a számla kötelező eleme.


Egyéb

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy jelzi, hol találkozott az oldallal.
Ha észrevétele, kérése van a regisztrációs űrlappal, vagy egyéb megjegyzése az oldallal kapcsolatban, kérjük itt jelezze. Az észrevételek, kérések, megjegyzések alapján az űrlapot és az oldalt folyamatosan fejlesztjük.


Feliratkozás hírlevélre

Időnként szeretnénk önnek hírlevelet küldeni az oldallal kapcsolatos aktuális fejlesztésekről, illetve akcióinkról. Ezek az információk segítségére lesznek abban, hogy szolgáltatásainkat minél hatékonyabban tudja igénybe venni. Ne ijedjen meg, ígérjük, hogy csak akkor írunk önnek, ha tényleg fontos. Egyéb témakörökben (pl. más cégek reklámozása) soha nem küldünk hírlevelet.