Fizika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Hirdetnék

Miért hirdessen a fizikatanárok.hu-n?

A fizikatanárok.hu fizika korrepetálást vállaló magántanároknak és fizikát tanuló diákoknak teszi lehetővé, hogy megtalálják egymást. Ha fizikát oktat, ezért érdemes igénybe vennie szolgáltatásunkat:

- Oldalunk az egyetlen magyar nyelvű site, amelyik fizika tanár közvetítéssel foglalkozik. Egyre több helyen megtalál minket a neten, ahol egy diák fizika tanárt kereshet. Internetes keresőkben, szakmai oldalakon, linkgyűjteményekben jelenünk meg, így juttatjuk el a nálunk hirdető tanárok hírét azoknak, akiknek segítségre van szükségük.

- Mivel csak fizika tanárokat közvetítünk, ezért hirdetését a tantárgy igényeinek megfelelően szerkesztheti meg, például beállíthatja mindazokat a fizika témaköröket, melyeket oktat.

- A regisztrációs űrlapot úgy szerkesztettük meg, hogy ha minden rovatot kitölt, akkor olyan hirdetése lesz, ami megválaszolja a fizika tanárt keresők legfontosabb kérdéseit. Ezért akik jelentkeznek önnél, azok valószínűleg már komolyan érdeklődnek a szolgáltatása iránt.

-Szeretnénk, ha a jó tanárok még több tanítványhoz jutnának, ezt segíti oldalunkon az értékelési rendszer. Ha egy diák órát vett öntől, értékelést írhat, ha tehát jól tanít, több órája lehet.

- Regisztrációját követően azonnal elkészül Személyes oldala, ahol hirdetését bármikor kezelheti. Megváltoztathatja azt, előfizethet szolgáltatásainkra, de akár szüneteltetheti is hirdetését (ez azonban nem változtatja meg a lejárati dátumot). Ha valaki értékeli munkáját, itt válaszolhat az értékelésre, de tölthet fel fizikával kapcsolatos oktatási anyagokat is.

- Az oldal könnyen kezelhető a diákok számára, több szempont szerint szűrhetik a hirdetéseket, az adatlapok áttekinthetőek, és minden fontos információt tartalmaznak, így gyorsan megtalálhatják a számukra ideális tanárt. Emiatt is vagyunk népszerűek a fizika korrepetálást keresők körében.

-Ha problémája van, bármikor kereshet minket, munkanapokon kérdésére legkésőbb 24 órán belül reagálunk.

Tájékoztató a fizikatanárok.hu oldal működéséről

A fizikatanarok.hu fizika korrepetálással foglalkozó magántanárok hirdetéseinek megjelenítésével foglalkozik. A hirdetések egy listában jelennek meg, a listát egy szűrő segítségével az igényeknek megfelelő többféle szempont szerint szűkíteni lehet.

Két típusú hirdetést jelentethet meg oldalunkon, a normál, illetve a kiemelt hirdetést. Az előfizetési díj a normál hirdetést foglalja magában, amennyiben kiemelt hirdetést szeretne, azt külön kiemelési díjért kezdeményezheti. Az oldalon 2 hirdetésben maximáltuk a kiemelt hirdetések számát, ezek jelennek meg legfelül az oldalon, így a legtöbben ezeket látják. Kiemelt hirdetése annak lejártakor átkerül az ezalatti normál hirdetési rész legelső helyére, ha regisztrációja során kérte hirdetése kiemelését, ha pedig később kérvényezte, akkor vissza abba a normál pozícióba, ahol kiemelés előtt volt.

A normál hirdetések a kiemeltek után következnek. Ha nem kért kiemelést, ennek a listának az első helyére kerül az ön hirdetése is. Az utána hirdetést feladóké is majd az első helyre kerül, így adatlapja idővel hátrébb sorolódik. A feljebb található adatlapok látogatottsága nagyobb, ezért érdemes lehet olykor kérnie előrehelyezését a listában.

Miután regisztrált, e-mailben részletesen tájékoztatjuk a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókról. Szolgáltatásaink költségeit bankszámlánkra történő utalással, bankkártya használatával, vagy személyes befizetéssel rendezheti. Az összeg számlánkra kerülését követően a szolgáltatásokat 24 órán belül élesítjük.

Ha hirdetésében szeretne valamit megváltoztatni, azt regisztrációja után bármikor megteheti Személyes oldalán, ahol emelett megrendelheti szolgáltatásainkat is. Ha később meghosszabbítja hirdetését, akkor a normál lista elejére kerül, az előfizetés tehát egy előrehelyezést is tartalmaz.

A nálad tanuló diákoknak lehetőségük van értékelni munkáját. Ehhez meg kell adniuk nevüket és e-mail címüket. Kérje meg tanítványait, hogy írjanak önről értékelést, az elégedett diáknál nincs jobb reklám.

A fizikatanárok.hu a Tanárok oldalcsoport része, amelynek összesen 12 tagja van. Mindegyik oldal egy-egy tantárggyal foglalkozik. Ha nem csak fizikát tanít, hanem az alábbi tárgyak valamelyikét is, akkor előfízetésével ezekre az oldalakra is rakhat fel hirdetést:


Tudomány oldalakNyelvi oldalak

matektanarok.hu

angoltanarok.com

fizikatanarok.hu

nemettanarok.hu

kemiatanarok.hu

franciatanarok.hu

tortenelemtanarok.hu

olasztanarok.hu

irodalomtanarok.hu

spanyoltanarok.hu

biologiatanarok.hu

 

informatikatanarok.hu

 

A fizikatanárok.hu-n érvényes e-mail címével és jelszavával beléphet az adott oldalra, ahol a Hirdetés szerkesztése menüpontban elkészítheti a tantárgyhoz tartozó hirdetést, melynek lejárati ideje megegyezik másik hirdetésével. Adatlapjain ekkortól megjelenik az öszes tanított tantárgyához tartozó hirdetés linkje. Később minden hirdetését együtt tudja meghosszabbítani, amit bármelyik odalra belépve kezdeményezhet. Bár a hirdetések hosszabbítása együtt történik, a kiemelésüket és előrehelyezésüket tantárgyanként külön-külön kell intézni és fizetni.

 

 Szolgáltatások

Figyelem! Szolgáltatásunk után csak magánszemélyeknek tudunk számlát kiállítani, egyéni vállalkozók, vagy cégek számára sajnos nem. Kérjük, csak akkor töltse ki a jelentkezési lapot, ha önnek megfelelő, hogy magánszemélyként fog számlát kapni és magánszámlájáról fizeti a szolgáltatási díjat.

Hirdetés megjelenítése
Hirdetés megjelenítése 1 hónap időtartamra   4190 Ft
Hirdetés megjelenítése 2 hónap időtartamra   7590 Ft
Hirdetés megjelenítése 3 hónap időtartamra 10490 Ft
Hirdetés megjelenítése 6 hónap időtartamra 16790 Ft
Hirdetés megjelenítése 1 év időtartamra 25990 Ft
Kiemelés
Hirdetés kiemelése az első 2 hirdetés közé 1 hétre   3490 Ft
Hirdetés kiemelése az első 2 hirdetés közé 2 hétre   5590 Ft
Hirdetés kiemelése az első 2 hirdetés közé 3 hétre   7390 Ft
Hirdetés kiemelése az első 2 hirdetés közé 1 hónapra   8990 Ft
Feladást követően hirdetésedet bármikor előrehelyezheted
Hirdetés előrehelyezése   2890 Ft

Ha hirdetésed kiemelését is kéri a regisztrációs űrlapon, akkor az a normál hirdetési lista felett, az oldal tetején jelenik majd meg a kiemelt hirdetéseknek fenntartott helyen. A kiemelt hirdetések megjelenési sorrendjét a rendszer minden látogatáskor sorsolja, így minden kiemelt hirdetés körülbelül ugyanannyiszor kerül legfelülre.

Ha nem kér kiemelési szolgáltatást, akkor hirdetése a normál lista első helyén kerül megjelenítésre, közvetlenül a kiemeltek alatt.

Érdemes figyelemmel kísérnie hirdetése pozíciójának alakulását, és később, ha az elékerült új hirdetések miatt úgy gondolja, hogy szeretne újra a lista elejére kerülni, akkor azt bármikor kérvényezheti.

Hirdetése lejárata előtt, vagy akár után is akármikor kérheti annak hosszabbítását. Fontos, hogy hosszabbításkor automatikusan újra a normál lista elejére kerül, ez benne van a szolgáltatás díjában.

Szolgáltatásaink árának rendezésére bankszámlánkra való utalással, bankkártyával, vagy személyes befizetéssel van mód.

Regisztráció

Az adatlap kitöltése előtt olvassa el a Hirdetési feltételeket és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.

Az így jelölt mezők kitöltése kötelező

Az így jelölt mezők nem jelennek meg hirdetésében. A többi mező - amennyiben kitölti őket - igen.

Személyes adatok

Fotó feltöltése

Kép feltöltését nagyon ajánljuk, a képes hirdetésekre jóval többen jelentkeznek. A képfájl mérete nem haladhatja meg a 2 Mbyte-ot.

Feltölthető formátumok: .jpg, .bmp, .gif

Oktatás helye


Maximum 5 cím adható meg!
Maximum 10 cím adható meg!

Maximum 10 cím adható meg!


Oktatási adatok


Óradíj 1 főnek:Ft/ perc
Óradíj 2 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 3 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 4 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 5 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 6 főtől :Ft/ perc/fő

Hirdetés szövege

Előfizetés fajtája

Hirdetés megjelenítése


Sor kiemelésFizetési mód

Számlázási adatok

A hatályos adótörvények szerint szolgáltatásunk igénybevevőjének kötelező számlát küldenünk. Ezért kérjük, hogy adja meg azt a címet, amire szeretné, hogy a számlát kiállítsuk. A számlát e-mailben küldjük, a számlázási címre azért van szükség, mert a vevő címe a számla kötelező eleme.


Egyéb

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy jelzi, hol találkozott az oldallal.
Ha észrevétele, kérése van a regisztrációs űrlappal, vagy egyéb megjegyzése az oldallal kapcsolatban, kérjük itt jelezze. Az észrevételek, kérések, megjegyzések alapján az űrlapot és az oldalt folyamatosan fejlesztjük.


Feliratkozás hírlevélre

Időnként szeretnénk önnek hírlevelet küldeni az oldallal kapcsolatos aktuális fejlesztésekről, illetve akcióinkról. Ezek az információk segítségére lesznek abban, hogy szolgáltatásainkat minél hatékonyabban tudja igénybe venni. Ne ijedjen meg, ígérjük, hogy csak akkor írunk önnek, ha tényleg fontos. Egyéb témakörökben (pl. más cégek reklámozása) soha nem küldünk hírlevelet.