Fizika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKDr. Kálvin Sándor Phd. 4500 Ft / 60 perc

Dr. Kálvin Sándor Phd.

Kiket tanít: Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: Doktori fokozat

Foglalkozás: Fizikus

Bemutatkozás

Az ELTE fizikus szakán szereztem diplomát, majd ugyanitt PhD. fokozatot, mindegyiket kiváló eredménnyel. Magántanítással több mint 25 éve foglalkozom, így oktatási tapasztalataimmal középiskolásoknak a legfelsőbb szintig tudok segítséget nyújtani.
A foglalkozások alatt a fizikai tanulmányokhoz szükséges matematikai ismereteket megszerzésében is segítek (ha azok hiányosak).
Évek óta tanítok online, tapasztalatom, hogy az így leadott órák legalább olyan hatékonyak mint a személyes foglalkozások. Az online órákkal rengeteg időt lehet megtakarítani, másrészt, így bárhonnan, bármikor elérhető vagyok. Ha sürgős segítségre lenne szükség akár rövid órákat is tarthatunk csak a problémás dolgokra összpontosítva, pl. dolgozatok előtti gyors ismétlés. Ha szükséges Budapesten, Székesfehérváron és Siófokon személyes konzultációra is lehetőség van.
Az órák időpontja rugalmasan igazodhat a diák szabadidejéhez, a hét (majdnem) minden napján, hétvégén is lehetséges.
Középiskolásoknak a sikeres egyetemi felvételi után a felsőfokú tanulmányaiban is tudok segítséget nyújtani.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Oktatott felsőfokú témakörök: Áramlástan, Atom-, és molekula fizika, Elektrodinamika, Elektronika, Elméleti Mechanika, Kísérleti fizika, Kondenzált anyagok fizikája, Kvantummechanika, Magfizika, Mechanika - Rezgések, Mechanika - Statika, Mechanika - Szilárdságtan, Optika, Plazmafizika, Relativitáselmélet, Statisztikus fizika, Termodinamika
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@fizikatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.