Fizika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKDr. Kálvin Sándor 6500 Ft / 60 perc

Dr. Kálvin Sándor

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: Doktori fokozat

Foglalkozás: Fizikus

Bemutatkozás

Az ELTE fizikus szakán szereztem diplomát, majd ugyanitt PhD. fokozatot, mindegyiket kiváló eredménnyel. Magántanítással több mint 25 éve foglalkozom, így oktatási tapasztalataimmal középiskolásoknak a legfelsőbb szintig tudok segítséget nyújtani.
A foglalkozások alatt a fizikai tanulmányokhoz szükséges matematikai ismereteket megszerzésében is segítek (ha azok hiányosak).
Évek óta tanítok online, tapasztalatom, hogy az így leadott órák legalább olyan hatékonyak mint a személyes foglalkozások. Az online órákkal rengeteg időt lehet megtakarítani, másrészt, így bárhonnan, bármikor elérhető vagyok. Ha sürgős segítségre lenne szükség akár rövid órákat is tarthatunk, csak a problémás dolgokra összpontosítva, például. dolgozatok előtti gyors ismétlés.
Az órák időpontja rugalmasan igazodhat a diák szabadidejéhez, a hét (majdnem) minden napján, hétvégén is lehetséges.
Sikeres egyetemi felvételi után a felsőfokú tanulmányokban is segítséget tudok nyújtani.

"Ha úgy gondolod, hogy a fizika unalmas, rossz tanárt választottál." Richard Feynman

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Oktatott középiskolai témakörök: Atom-, és magfizika, Csillagászat, Elektromágnességtan, Hőtan, Mechanika, Mechanika - Dinamika, Mechanika - Folyadékok és gázok mechanikája, Mechanika - Hullámmozgás és hangtan, Mechanika - Kinematika, Mechanika - Rugalmasságtan, Optika

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@fizikatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

SChmidt Liliána értékelése

Értékelés időpontja: 2024 május 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sándor nagyszerűen tanít. Eddig is szerettem a fizikát, de ez csak fokozódott. Minden megértettem, mindent átnéztünk, nagy segítség volt. Valóban rengeteg időt megspóroltam online , illetve én Őt személyesen el sem tudtam volna érni, mert vidéken élek. Szerencsés vagyok, hogy rá találtam.