Fizika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKDr. Kálvin Sándor Phd. 4000 Ft / 60 perc

Dr. Kálvin Sándor Phd.

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: 06 20 3591091

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: Doktori fokozat

Foglalkozás: Fizikus

Bemutatkozás

Fizikából doktori fokozatot szerzett fizikus fizikából,matematikából oktatást, korrepetálást, érettségi és felvételi előkészítést vállal.. Főiskolások Zh-ra és vizsgákra való felkészítését is vállalom, online oktatással az ország egész területén.

Oktatás helyszíne

Otthon

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Online oktatást vállal.

Oktatott felsőfokú témakörök: Biológiai fizika, Biofizika, Csillagászat, Elektrodinamika, Elektronika, Elméleti Mechanika, Kísérleti fizika, Kvantummechanika, Kvantumszíndinamika, Lézerfizika, Magfizika, Optika, Plazmafizika
Oktatott középiskolai témakörök: Atom-, és magfizika, Elektromágnességtan, Hőtan, Mechanika - Dinamika, Mechanika - Folyadékok és gázok mechanikája, Mechanika - Hullámmozgás és hangtan, Mechanika - Kinematika, Optika

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@fizikatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.