Fizika magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHoma Gábor 6000 Ft / 45 perc

Homa Gábor

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: Doktori fokozat

Foglalkozás: Elméleti fizikus

Kor: 43 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/gabor.homa.1/

Bemutatkozás

Sziasztok!
Matematikából és fizikából évközi korrepetálást, érettségire, vizsgákra felkészítést vállalok, több év tapasztalattal, általános iskolától az egyetemi szintig, illetve annál is tovább! Kutató fizikusként dolgozom, kvantumelméletből doktoráltam, de mindig is szerettem tanítani, és ez az évek során szerencsére nem változott. Nagyon szívesen foglalkozom bárkivel igényei szerint: Ha kell, nagyon türelmes, és bátorító tudok lenni. Ha szorít az idő, és hamar kell eredményt elérni, vagy pedig tehetséggondozásról, versenyfelkészítésről van szó, akkor haladhatunk gyorsan, hatékonyan, és bármikor szívesen felvillantom az egyes témák rejtelmeit az aktuális anyagon túlmutatóan is!
Az óráim általában közvetlen, jó hangulatban telnek, persze ettől még nagyon figyelek rá, hogy mindenki érdemben fejlődjön! Van tapasztalatom pótvizsgára felkészítésben, bár célszerűbbnek tartom a szituáció elkerülését, ezért ajánlom, ha gondotok van bármelyik anyagrésszel, az évközi korrepetálást! Úgyszintén, ha jobb jegyet szeretnétek év végén a suliban, vagy az egyetemi vizsgákra nem akartok (annyira) ugráló gyomorral bemenni, örömmel rendelkezésetekre állok! Különböző versenyekre, köztük diákolimpiára (IPHO bronzérem,EUPHO ezüstérem ) is több sikeres felkészítés áll mögöttem, úgyhogy ha efféle ambícióitok vannak, szintén bátran keressetek meg!
Helyszín tekintetében én jobban szeretek személyesen tanítani, és erre kiváló lehetőség nyílik az ELTE TTK épületében, aminek mellesleg igazi egyetemi hangulata van. Ám ha nem megoldható a távolság, időbeosztás, vagy korlátozások (remélem, nem lesz rá szükség többé) miatt, akkor természetesen online is tarthatjuk az órákat.

Oktatás helyszíne

ELTE-TTK épülete 11. kerület, Pázmány Péter sétány 1/A

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 6 főig.
2 fő részére 5000 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 4000 Ft / 45 perc / fő
4 fő részére 3000 Ft / 45 perc / fő
5 fő részére 2500 Ft / 45 perc / fő
Több, mint 5 fő részére 2000 Ft / 45 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Áramlástan, Atom-, és molekula fizika, Biológiai fizika, Biofizika, Csillagászat, Elektrodinamika, Elektronika, Elméleti Mechanika, Kísérleti fizika, Kondenzált anyagok fizikája, Kondenzált anyagok fizikája - Felületfizika, Kondenzált anyagok fizikája - Szilárdtestfizika, Kvantumelektrodinamika, Kvantummechanika, Kvantumszíndinamika, Lézerfizika, Magfizika, Mechanika - Rezgések, Mechanika - Statika, Mechanika - Szilárdságtan, Optika, Plazmafizika, Relativisztikus kvantumelmélet, Relativitáselmélet, Részecskefizika, Statisztikus fizika, Termodinamika
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@fizikatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kern Levente értékelése

Értékelés időpontja: 2021 szeptember 21
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nekem a gimnázium utolsó évében segítette tanulásomat. Ennek eredményeként ötös érettségit tettem fizikából. Jól érthetően magyarázott és rengeteg új dolgot tanultam meg általa, amiket az iskolai keretek között nem volt alkalmam.

Lisztes László értékelése

Értékelés időpontja: 2021 szeptember 15
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gábor kvantummechanikát, speciális és általános relativitáselméletet, valamint kvantumtérelméletet és kvantuminformáció-elméletet tanított nekem. E nehéz tárgyakat is világosan, érthetően adta át. A felmerülő matematikai témakörök elsajátításában is tud segíteni.

Tóth Ábel értékelése

Értékelés időpontja: 2021 szeptember 13
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Homa Gábor minden egyes diákját egy külön kihívásként éli meg, éppen ezért rendkívüli mélységekbe is elmegy, sokszor motiváltabban állt az oktatásomhoz, mint én magam. Velem a középiskola utolsó két évében foglalkozott, minden témát tüzetesen átrágtunk, 99%os emelt fizika érettségimet köszönhetem neki. A tanítás közben arra is figyelt, hogy késöbb (egyetemen) is hasznos trükköket, módszereket, és emellett megbízható és magas színvonalú forrásokat is mutatott, felkészítve a későbbi tanulányaimra.